Tottenham – Swansea 5-0
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Tottenham har haft stora problem med att göra mål under den här hösten. Hemma mot Swansea gick det riktigt bra, och matchen kunde vinnas med 5-0. Kanske att Spurs nu är redo att lyfta? Sätt på en fotbollströjor barn du kommer att kunna se mer underbart spel.

Det har varit lugnt över jul, men nu är det dags för något helt annat. Fram till nästa söndag väntar fyra matcher och en avgörande period väntar för Tottenham. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet och Tottenham Hotspur tröja. Tottenham hamnade i underläge hemma mot Burnley, men lyckades vända och vinna. Dele Alli kvitterade Ashley Barnes ledningsmål i den första halvleken, och i den andra sköt Danny Rose ett distinkt skott på en kontring vilket gav slutresultatet 2-1. Du kan välja sina matchtröjor fotboll till banan för dem.

Det har inte varit roliga dagar för Tottenham. Förlusten i ligan borta mot Manchester United kom inte bra. Om du förväntar dig samma Billiga fotbollströjor, då kan du komma till vår hemsida.